CONTACT OPNEMEN

VISIE EN WAARDEN

Sport voor de aller jongsten!

Wij geloven bij Toddie Sports dat het leren sporten even natuurlijk is voor kinderen als leren lopen en praten. Onze coaches zorgen ervoor dat kinderen geïnspireerd worden om te sporten. Plezier en zelfvertrouwen staan voorop omdat wij als Toddie Sports geloven dat kinderen het beste leren als zij plezier en zelfvertrouwen hebben in wat zij doen.

De visie vanuit Toddie Sports is dat door de 3 grote sporten te beoefenen je de belangrijkste basismotorieken ontwikkeld voor je verdere bewegingswereld. Dit kan je al op jonge leeftijd aanleren. Naast het motorische vlak is het belangrijk om door te zetten, omgaan met leren verbeteren en succesbelevingen krijgen, dit staat bovenaan in elke les om het meeste uit een les te halen. Dit behaal je door samen te werken, opdrachten te vervullen en vooral plezier halen uit wat je doet. 

Door de 3 grote sporten te combineren pak je een compleet bewegingsarsenaal voor de toekomst. Hierin kan je op zoek gaan naar de sport die jij het leukst vindt en de talenten die jij bezit.

De lessen zullen didactisch opgebouwd worden om de kinderen op alle leeftijden en niveaus de doelen te geven om op hun eigen niveau te kunnen werken en verbeteren. 

Wij blijven up-to-date met de nieuwe ontwikkelen rondom motoriek, lesgeven aan kinderen en trainingsmethodes voor de verschillende sporten om zo altijd het beste aan te kunnen bieden.

 

01

Professionele begeleiding.

 

 

02

Plezier en succesbeleving voorop.

03

De top 3 sporten in 1 programma.

 

04

 Vriendelijke service om samen het beste uit uw kind te halen.