CONTACT OPNEMEN

TODDIE SPORTS  PROGRAMMA

Sport voor de aller jongsten!

Wij zijn in 2014 gestart met het programma Toddie Sports. Wij zijn met dit programma gestart omdat wij kinderen in een vroeg stadium op een innovatieve manier kennis willen laten maken met sport. Kinderen plezier geven in bewegen en ze leren samenwerken om een doel te behalen. Verder is het doel op jonge leeftijd hen een voorsprong in zelfvertrouwen en vaardigheden te geven zodat zij in de toekomst met veel plezier kunnen doorgaan met sporten.

Het programma is zo geschreven dat kinderen korte periodes hebben waarin zij verschillende vaardigheden leren, na deze periodes worden de groepen weer op leeftijd en niveau ingedeeld. In deze periodes komen de sporten voetbal, hockey en tennis naar boven. Los van de sporten wordt er een groot gedeelte behandeld aan basis motorieken die nodig zijn voor alle sporten.

Naast alle spelvormen wordt er veel geoefend met basisschool vormen voor luisteren, opletten, samenwerken en omgaan met winst en verlies.

Het programma bestaat uit een lescyclus van 10 weken, aan het einde van elke cyclus is er een evenement les. Dit kan uit van alles bestaan zoals: sporten met ouders, neem vriendje/vriendinnetje mee en superhelden les.

Aan het einde van elke les krijgen de kinderen een stickerboekje van hun eigen niveau waarin de sticker van die les geplakt kunnen worden, na elke cyclus kunnen ze een vol stickerboekje verzamelen. Bij een vol boekje ontvangen ze een diploma. In de lessen wordt gewerkt met ballonnen, bellenblaas enz. Alles is het teken om sport zo leuk mogelijk te maken terwijl je ook leert!

Dit innovatieve programma geeft de basis wat elk kind mee kan nemen naar de vervolg stappen in de sport. Welkom bij Toddie Sports, Waar sport begint voor ieder kind.