CONTACT OPNEMEN

TODDIESPORTS NIVEAU’S

Sport voor de aller jongsten!

3-4 jaar

Tiny – Dit is het begin niveau voor de kinderen van 3 jaar. Hierin zijn wij vooral bezig met het kennis leren maken met Toddie Sports en de regels ervan.

Mini – Het middelste niveau voor de jongste kinderen. Op dit niveau maken wij een duidelijke start op basismotoriek zoals hand-oog coordinatie, de coordinatie met je benen en alles wat hierbij hoort.

Topper – Het hoogste niveau voor de jongste kinderen. Op dit niveau willen wij dat de kinderen makkelijker leren bewegen zowel voorwaarts als achterwaarts waarbij een bal in het spel hoort. De kinderen leren hier aanpassen aan bewegingen van de bal.

4-5 jaar

Tiny – Dit is het begin niveau voor de kinderen van 4 jaar. Op dit niveau laten wij hun kennismaken met de verschillende sporten en materialen die erbij horen. Hoe werk je met het materiaal, hoe houd je iets vast en wat is er allemaal mogelijk.

Mini – Het middelste niveau voor de kinderen vanaf 4 jaar. Op dit niveau leren wij de kinderen gebruik te maken van het materiaal en richting het doel te gaan wat er met het materiaal haalbaar moet zijn.

Topper – Dit is het eindniveau van het kennismaken met verschillende sporten. Op dit niveau wordt er meer gewerkt met wat er van de verschillende sporten verwacht word als je het verder wilt beoefenen.

 5-6 jaar

Op deze leeftijd hebben de kinderen 1 specifieke sport gekozen. Dit gaan zij volhouden voor een jaar tijd en worden zo klaar gemaakt om de grote stap naar een vereniging met zelfvertrouwen en plezier te kunnen maken.